Visjon Mars 111 K.Å

DERES REF: Toppidrett VÅR REF: Plankekjøring FADERLOFTET DEN 14.03 i det 111 K.Å.

I skrivende stund er Undertegnede godt i gang med sine 19,02 minutter med restitusjon etter ei sportslig uke med både karskrennj og kunstløp, og ser tilbake på hvordan det hele utarta seg. I det store og det hele gikk Hankattforeningen st.1902 forventa med til topplasseringene i begge greinene, dog er det noe tåkete om hvor sveiseblind vedkommende som skreiv den endelige resultatlista var/er??? Eksempelvis under et karskrennj så skal en faktisk drikke karsk! Og hva en karsk består av anses sjølsagt kjent.

Bartenderen er sikker på at all ære for gode prestasjoner denne uka skyldes Administrerende Direktørs engasjement, motivasjon og ikke minst treningsplanen han hadde gitt oss aspiranter i god tid før mesterskapa.

Her er et lite utdrag av treningsplanen, noe mer innsyn enn dette krever heftige sikkerhetsklareringer:

Mandag Tirsdag Onsdag
07:00 Drikke Penetrere Drikke
08:00 Drikke Drikke Penetrere
09:00 Penetrere Drikke Drikke
10:00 Drikke Penetrere Drikke
11:00 Drikke Drikke Penetrere

Forts.

At det ikke blei førsteplass i begge greinene skyldes uten tvil oss aspiranters udugelighet!!!

Når vi er inne på UDUGELIGHET så kan ikke Undertegnede få tankene vekk ifra alle dem inkompetente døgeniktene som lar bilen sin bare stå på parkeringsplassen oppi Eplehagen i månedsvis uten at den rører seg av flekken! Om disse eierne har bilen som et runkeskjul eller hva dem nå bedriver med vil Undertegnede ikke vite, men dessverre kanskje aner. Er det over 1,902 dager til du skal bruke bilen din, så kan du da vel pokker meg parkere lenger unna, eksempelvis på GG eller nedafor Mølla?? Dette er en sak som ho blondina som ratter rundt i den lille skitbilen og gir ut bøter kunne tatt tak i, da hadde ho faktisk greid å skvise noe samfunnsnyttig ut av den dritjobben ho har! Om ikke tiltak iverksettes ser Bartenderen seg nødt til å ta saken i egne hender!!!

Skål for eksplosiver Direktør!!

Bartender

Aslak Leinebø Seljås

You may also like...