Visjon Februar 109 K.Å

DERES REF: Jøde VÅR REF: Stat FADERLOFTET, DEN 29/2 I DET 109. K.Å.

 

 

Skål Salig Johan Leuthäuser Hirsch!!!

Samt forbanna tørt! Polet er stengt.

Vi lever et liv som handler om å komme seg fra A til Å, der man starter med X år på skole, Y år i arbeid for så å fermentere i en stressless eller seng, til skråtten er klar for å senkes i jorda og råtne. Da er det viktig å få med seg de små gleder man kan på veien.

Men nei, de skal staten nekte oss. Vi befinner oss i et samfunn der staten mener de vet bedre hvordan vi skal leve vårt liv enn vi gjør selv. Det settes sperringer overalt. Man får ikke konsumere en øl der man vil, eller ta seg en røyk. Det kan man få kreft av! Du kan få kreft av å spise for mye gulerot, og noe skal man for faen meg dø av!! Gambling og pengespill er forbudt, så lenge pengene ikke går i statskassa. Har man en fet bil må man sinke bortover i høyrefila, for uansett om det er tre felt, lite biler på veien og tørt føre, kan du banne på du enten treffer på et hull i veien, eller en fotoboks.

Det er på tide at Jens tar av seg Kippa’en og gir noe tilbake. Legaliser gambling og prostitusjon, få døgnåpne vinmonopol, og la oss for faen ha noe moro i livet. Men Hankatter derimot har i alle år trådd nye stier der ortodoks fanatisme har prøvd å sette stopper for menneskeheten.

Skål så ingenlunde for ortodoks fanatisme!!

Dette har medført at Faderloftet er det beste stedet i Norge å bo. Der er det alltid sprit og øl tilgjenglig døgnet rundt, man kan røyke, pule og gamble. Men Faderloftet er også en levende organisme, det vil si at for å opprettholde en dynamisk Kultur, må noen flytte ut og andre få innslipp. Undertegnede ønsker at de gemene skal få en smakebit av hvordan et liv fyllt med små gleder er, samtidig med at utflytting fra Faderloftet en gang, skal bli litt lettere.

Chef d’Hazard

(Freddy Holt)

You may also like...